Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Dezinfectant pentru suprafete, concentrat 80 caps./80 l sol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

289 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dezinfectant concentrat (practic cele 80 de capsulele dizolvate asigura formarea a 80 litri de dezinfectant lichid) pulbere extrem de eficient pe baza de acid peracetic cu spectru de actiune complet. Unitati de dozare individuale in folie solubila in apa, pentru o dozare practica, fara praf si sigura.

Eficient impotriva bacteriilor, bacteriilor ce genereaza spori, a microbacteriilor, drojdiilor, ciupercilor precum si a virusurilor incapsulate si neincapsulate. Acoperiti complet suprafata si mentineti-o umeda pe durata de actionare (dezinfectie de rutina conform VAH: 1 CAP la o durata de actionare de 5 minute).

Folia se dizolva in apa si este 100% fara microplastic. Datorita timpului de actionare scurt la o dozare economicoasa este optim pentru dezinfectia zilnica de rutina a suprafetelor de orice fel. Perfect adecvat pentru dezinfectarea in caz de infectari organice puternice, de ex. cu norovirusuri, rotavirusuri si Clostdridium dificile. Nu contine aldehide si fenoli, de aceea este inodor si deosebit de comod in utilizare.

Eficient impotriva virusilor corona

Utilizati in siguranta produsele biocide. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura